Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Стала відома чисельність населення Землі в 2016 році

Чисельність населення Землі в 2016 році досягла позначки приблизно в 7,433 млрд осіб, повідомляє агентство АП з посиланням на щорічну доповідь Фонду ООН в сфері народонаселення, оприлюднену в четвер в Аммані.

Згідно з доповіддю, зростання населення за поточний рік склало 1,1% – близько 80,8 млн осіб. При цьому в 2015 році населення Землі становило 7,349 млрд осіб.

Крім цього, в доповіді наголошується, що приблизно половина молодого населення Землі у віці до 24 років відчуває дискримінацію за гендерною ознакою на користь чоловіків.

Автори доповіді стверджують, що країни світу, що розвиваються, можуть втратити або отримати вигоду на суму не менше $21 млрд в залежності від того, чи будуть уряди цих країн вкладати у охорону здоров’я або освіту для дівчаток у віці близько 10 років.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності