Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Старенька “Волга” вщент рознесла 12 іномарок чиновників та залишилася неушкодженою (фото)

76-річний житель Волгограда, якого оштрафували за не оформлену належним чином теплицю на дачній ділянці, помстився чиновникам і розбив 12 їх елітних позашляховиків чиновників на парковці біля міської адміністрації.

Пенсіонер став одним з перших, кого оштрафували за новим законом. Було встановлено, що на його заміській ділянці є теплиця, побудована без належних документів, що порушує ряд норм. Зокрема, дідусь вирощував овочі щоб мати змогу себе прогодувати, однак не мав реєстрації приватного підприємця і не сплачував податки.
Дачник вирішив болісно помститися чиновникам після безуспішної спроби оскарження штрафу. Пенсіонер прикріпив до дверей свого автомобіля ГАЗ М-21 «Волга” 1959 року випуску червоний прапор з серпом і молотом, водійське місце він обладнав гучномовцем. До полудня, коли біля будівлі адміністрації зібралося більше десятка преміальних позашляховиків місцевих чиновників, він почав таранити машини можновладців, вигукуючи різного роду революційні гасла.

В результаті інциденту постраждали дванадцять дорогих іномарок, кілька з них від сильних ударів перекинулися. Як мінімум чотири машини вже не можна буде відновити. Очевидці повідомляють, що до прибуття поліції вибігли чиновники і самі намагалися зупинити пенсіонера, один з них навіть дістав пістолет і зробив кілька пострілів, але не влучив. Дідусь здався тільки через 20 хвилин, коли його машину відтіснили вантажівкою до стіни будівлі. Як наголошується, його «Волга» пережила понад два десятки зіткнень і залишалася на ходу до останнього, відбувшись несуттєво пом’ятими бампером і крилами.
Спочатку пенсіонера хотіли госпіталізувати медики, проте поліція і чиновники наполягли на негайному затриманні. Тепер дідуся можуть засудити до терміну на 15 років позбавлення волі, великого штрафу і компенсаційних виплат всім постраждалим.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності