Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Стоп-кадр голосування 235: депутатів було 119

Фотографію опублікувала Народний депутат Леся Оробець:
Цей стоп-кадр чітко фіксує, що за законопроект по введенню диктатури проголосувало 118-120 депутатів. Припускаю, що ще десяток-два просто не влізли у кадр (параметри провладних депутушок самі знаєте які, не кожна камера схопить). Ну ще пару могли настільки блискавично голосувати, що тільки Олійник міг це помітити. Це ж не жарт – за 3-5 секунд, а саме стільки тривало голосування порахувати в такому натовпі всі ці руки. Але де там набралося 235 чи за даними сайту ВРУ 239?
Пропозиція квесту – давайте ідентифікуємо тих, хто голосував, а хто ні. При тому друге пріоритетніше – маючи такий шанс зіскочити з потяга, який сходить з рейок, думаю, багато хто ним скористається і заявить, що не голосував.

Джерело: socportal.info

P.S. Якщо ж і справді зображене на фотографії відповідає дійсності, а опозиційні лідери мовчать і нічого з цим не роблять, тоді праві ті люди, що кажуть: «Опозиція нас злила»…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності