Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Фоторепортажі

Стрілянина під ГУ ФСБ РФ на Луб’янці в центрі Москви (відео+)

Чути стрілянину і крики, людей з вулиці загнали в будівлі“, – так учора ввечері повідомили очевидці про події під головною будівлею ФСБ РФ на Лубянській площі в Москві.

Журналісти встигли зафіксувати біля головного входу будівлі ФСБ два автобуси поліції і швидку допомогу. За непідтвердженою інформацією загинули двоє співробітників ДПС, поліція ж повідомляє тільки про одного ДПСника, якого у важкому стані було доправлено до лікарні, де він пізніше помер. Крім того, ще п’ятьох силовиків госпіталізовано з пораненнями.

Тож у результаті вуличного бою один зі співробітників силових органів загинув на масті, ще декілька отримали поранення.

Самого стрілка у підсумку було ліквідовано. Ним виявився 39-річний житель Подольська Євген Манюров, хоча відповідно до джерел ряду ЗМІ, нападників було троє.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За інформацією офіційного представника Слідчого комітету РФ Світлани Петренко, 39-річний житель Подольська Євген Манюров влаштував стрілянину на прохідній ФСБ, після чого вибіг на вулицю і забарикадувався в одному з сусідніх будинків на вул. Велика Луб’янка. Загинув один співробітник ФСБ, ще п’ятеро постраждали, в т. Ч. Один цивільний. Нападника ліквідували.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності