Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Суд виправдав стрільця по колекторах

45-річний чоловік, який стріляв з мисливської рушниці в групу колекторів, був визнаний невинним.

На судовому засіданні чоловік пояснив, що 19 червня 2018 року перебував в своєму будинку. Сусід зателефонував йому і повідомив, що в його двір зайшла група людей.

Чоловік виглянув у вікно і побачив невстановлених осіб, які ламають замок, щоб потрапити в його будинок. На прохання покинути територію невідомі не відреагували, на два попереджувальні постріли з мисливської рушниці теж.

З’ясувалося, що це була група колекторів банку «ПУМБ», якому господар будинку заборгував гроші. Чоловік разом з дружиною тричі дзвонили в поліцію, але ніхто не реагував. Тоді йому довелося стріляти.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Чоловік добровільно віддав рушницю правоохоронцям, не заперечив наявність заборгованості банку, але наполягав, що вирішуватися питання з банком повинен в рамках закону.

Київський районний суд Одеси припинив провадження, хто стріляв визнали невинним, так як стріляв він в рамках необхідної оборони.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності