Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

Супрун хоче відчинити двері Феофанії простим смертним, але нардепи проти…

У Верховній Раді вже зареєстровано законопроект, який має на меті зробити такі заклади як Феофанія недосяжними до трансформації системи охорони здоров’я та закритими для простих людей.

Про це в мережі повідомила в.о. міністра охорони здоров’я місіс Уляна Супрун.

Всі відомчі медзаклади, як лікарні для залізничників, чорнобильців чи держслужбовців, мають стати відкритими для всіх громадян. Будь-який пацієнт зможе потрапити у будь-який медзаклад за направленням сімейного лікаря. Зокрема у той, де лікуються депутати. Зокрема до лікарні Феофанія”, – пояснює місіс Супрун.

Втім, у парламенті проти такого нововведення. Група депутатів пропонує залишити для медзакладів Державного управління справами та Національної академії медичних наук все без змін — щоб вони і надалі фінансувалася за окремою статтею видатків бюджету й надавали медичні послуги лише для “своїх”.

Тобто не переходили на принцип фінансування “гроші за пацієнтом”, не надавали послуги для всіх громадян, які захочуть там лікуватися, а й надалі існували як окремий острів, куди потрапити можуть тільки обрані”, – підкреслює “реформаторка” зі США.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Законопроект подали члени фракцій БПП, Народного фронту, Батьківщини та групи Воля народу.

Результат пошуку зображень за запитом "Прикарпатський депутат не хоче, аби звичайні люди могли лікуватися у Феофанії"

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності