Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Сутичкою між поліцією та “Нацкорпусом” обернулося розведення військ на Луганщині (відео)

На блокпосту, розташованому в місті Кремінна Луганської області, сталися сутички між поліцією та добровольцями і ветеранами, учасниками акції «Останній блокпост», котрі прямують до міста Золоте, аби не допустити там розведення сил.d383a2a33864704ec0d18dee6a9fb379

Колону активістів зупинили в Кремінній і далі не пропускають. В результаті виникла сутичка між добровольцями та правоохоронцями.

Повідомляється, що один із правоохоронців вистрілив у повітря. Одного з постраждалих правоохоронців забрали медики.

Активісти у соцмережах повідомляють, що транспорт на блокпосту тримають вже протягом кількох годин, також правоохоронці здійснюють обшуки волонтерів. Через цей інцидент черга до блокпоста у Кремінній склала близько 4 км.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося, 9 жовтня ветерани, добровольці та волонтери їдуть до населеного пункту Золоте на Луганщині, аби не допустити розведення сил.

Раніше лідер партії «Національний корпус» Андрій Білецький заявив, що ветерани ООС залишаться в Золотому, навіть якщо будуть виведені війська.

Пізніше в поліції заявили, що майже всі ветерани «Азову» поїхали із Золотого.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відведення сил біля Золотого було заплановане на 7 жовтня, але обстріли бойовиків його зірвали.

1 жовтня на переговорах у Мінську сторони домовилися розвести сили біля Петрівського та Золотого. Після цього має бути узгоджена дата зустрічі лідерів «нормандської четвірки», заявили в Кремлі.

В українському Міноборони повідомили, що ЗСУ технічно готові до розведення військ у Петрівському та Золотому. Також у Генштабі уточнили, що війська ЗСУ відійдуть на позиції 2016 року.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності