Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Свободівського розбишаку Кайду у суді взяли на поруки нардепи, інших поки не затримували

Печерський районний суд Києва обрав міру запобіжного заходу для колишнього народного депутата, члена ВО «Свобода» Олексія Кайди, затриманого за бійку у комітеті Верховної Ради.
Про це повідомили у пресслужбі ВО «Свобода».38_main
Зазначається, що Кайду вчора ввечері відпустили на поруки народних депутатів ( як відомо сьогодні ВО “Свобода” має лише одного свого представника у ВР – нардепа Оксану Савчук). Водночас прокурори клопотали про арешт свободівця на два місяці без права внесення застави.876uyhjgh4
Як повідомлялось, в середу бійка за участю нардепа Андрія Богданця сталася на засіданні аграрного комітету. На виході із зали засідань аграрного комітету у коридорі Богданцю завдавав удари Едуард Леонов, а допомагали йому ексдепутати Ігор Мірошниченко, Олексій Кайда та Юрій Сиротюк. Бійка тривала близько півтори хвилини, після чого учасників розборонили.
Богданцю після бійки викликали карету швидкої допомоги прямо у Верховну Раду. Його госпіталізували у Феофанію з підозрою на закриту черепно-мозкову травму та струс мозку.
Голова партії ВО «Свобода» Олег Тягнибок на своїй сторінці у Facebook написав, що у нардепа VII скликання Олексія Кайди вчора проводили обшуки, а потім його затримали. Крім того, обшуки були й в командира добровольчої чоти «Карпатська Січ» Олега Куцина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності