Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Священик із селянами на Львівщині затримали чорних лісорубів

На Львівщині селяни разом із місцевим священником затримали крадений ліс.
Про це журналістів повідомив отець Михайло.lis2-400x195

За словами священника, мешканці села Вишня Городоцького району поблизу свого села затримали лісовоз, на якому було близько 20 кубічних метрів кругляку дуба. На узбіччі лежало ще 18 стовбурів такої ж деревини.

Зазвичай, каже священник, крадений ліс вивозили вночі. А вчора (20 лютого, – ред.), у День пам’яті та вшанування Героїв Небесної сотні, коли в селі відбувались жалобні заходи за односельчанами, які загинули на Майдані, Володимиром Жеребним та Володимиром Топієм, коли більшість людей були на цих заходах, у той же час вивозили ліс.lis4-1024x768

Заблокували лісовоз спершу двоє місцевих депутатів, до яких власне і приєднались інші селяни та о. Михайло. На деревині були відсутні обов’язкові мітки. Також до лісовозу їхала фура, у яку мали б завантажувати ліс. Зі слів священника, працівники Рудківського лісгоспу так і не змогли пояснити, чому деревина без чіпів. Мешканці села викликали поліцію, однак слідчі відмовились продемонструвати складені на місці події протоколи.

Одного з депутатів, що блокували вивіз деревини, забрали до відділку поліції. Наразі лісовоз, завантажений дубом, і деревина з узбіччя – на місці. Люди вимагають реального покарання за зрубаний ліс і вдвічі більше обурені за те, що крали його в такий день, коли вшановують пам’ять Героїв з цього села, що померли на Майдані.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності