Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Синютка вважає, що Садовий засидівся мером Львова

“У Львові потрібні зміни, бо мер і вся міська влада не впоралися з кризою коронавірусу та глибоким падінням економіки”, – про це заявив на Загальних зборах Львівської організації партії “Європейська Солідарність” народний депутат України від цієї політичної сили Олег Синютка, який раніше понад сім років був першим заступником міського голови Львова Андрія Садового. Ба, більше того, кажуть про доволі тісну дружбу між ними колись…

На думку нардепа, нинішній міський голова боїться втратити владу, програвши все на загальнонаціональній арені: “Він (Андрій Садовий, – Ред.) навіть намагався потрапити до “зелених”, але там його не прийняли. Мовляв, “застарий”.

Олег Синютка наполягає, що сьогоднішній очільник міста засидівся у своєму кріслі, в нього немає нових ідей для керування Львовом.

У місті потрібні зміни, бо мер і вся міська влада не впоралися з кризою коронавірусу і глибоким падінням економіки. Замість дій – “відосики”, суцільний піар і недолуге: “А що я можу?”, – сказав народний депутат від “Європейської Солідарності”. – Вони навчилися брати, але не навчилися робити. Львів не повинен асоціюватися з корупцією місцевої влади і не повинен проводити політику подвійних стандартів”.

Олег Синютка переконаний, що “Європейська Солідарність” переможе на виборах до Львівської міської ради.

У нас сильна команда – професійна і компетентна. Вона різна за віком, але політично вже досвідчена й загартована. Гасло, з яким ідемо на вибори: “Зробимо Львів комфортним для львів’ян”.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності