Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Т.В.О. ГОЛОВИ ЛОДА ЛЯКАЄ «НЕЗААНГАЖОВАНІСТЮ»

Призначений понад два тижні тому т. в.о. голови Львівської ОДА Юрій Турянський сподівається, що найближчим часом проведе кадрові ротації.

Про це він повідомив на прес-конференції журналістам.

«Кадрові рішення будуть. Зараз відбувається аналіз – хто є хто. Під цим я не маю на увазі, хто чий кум чи сват або до якої політичної сили належить. Для мене це не має жодного значення. Маю на увазі, чи фахівець, чи ні», – сказав Турянський.

Він також додав, що «чим скоріше ці кадрові ротації відбудуться – тим краще», проте, слід зауважити, що люди на такі посади зазвичай приходять уже зі своїми хоча б на половину, але уже сформованими командами…

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Водночас, відповідаючи на запитання про додаток «т.в.о» перед назвою його посади, Турянський зазначив, що це не від нього залежить: «Це не мені вирішувати. Я сподіваюсь, що ми покажемо роботу і цієї приставки не буде», – додав він.
Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності