Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ТАЙСЬКИЙ БОКСЕР ШЕВЧЕНКО ЗЛЯКАВСЯ БОДЕБІЛДЕРА НАСАЛИКА?

Наприкінці минулого тижня народний депутат, що захоплюється тайським боксом, Олександр Шевченко, який, мабуть, уже уявляв себе єдиним і безальтернативним мером Івано-Франківська, неабияк захвилювався, зачувши, що конкуренцію йому на цих виборах може скласти теж олігарх – ​його колега по ВР легендарний екс-мер Калуша і чемпіон з бодибілдингу Ігор Насалик. Принаймні про це можна судити з коментарів самого Шевченка:

«Президенту та його команді не потрібні люди, які не готові бути підлабузниками… Панічний страх перед перемогою Шевченко вже в першому турі спонукав технологів президента інтегрувати на вибори міського голови Франківська ще одного гравця… Такий план був у них вже давно, але чекали слушного моменту, – ​поділився у сорцмережі Олександр Шевченко. – ​Тому будуть приймати участь всі можливі… Не дарма ж по черзі в АП бігали всі охочі любителі Франківська…)))»

За його словами, всі домовленості з керівництвом БПП як загалом, так і з Президентом Порошенком зокрема, вартують рівно стільки, скільки коштують угоди з Росією по Бісмарку.

«Варто чекати відновлення переслідувань щодо мене особисто та близьких до мене людей, як це було за часів Януковича… Але мене їх плани не лякають… Ще більше тепер маю наснаги отримати підтримку громади в першому турі… Щоб тих щурів вигнати з нашого рідного міста Івано-Франківська… Допоможу і іншим містам розібратись в тому, хто їх «герої», – ​твердить Олександр Шевченко.
Зазначимо, що Олександр Шевченко, будучи представником команди опального мільярдера Ігоря Коломойського, лиш недавно наважився на вихід з парламентської фракції БПП.
Саме від БПП ледь не одноголосно по Калушу був обраним на останніх виборах до ВР Ігор Насалик, який так відреагував у своєму Фейсбуці на коментар Шевченка:
«Прочитав звернення народного депутата О. Л. Шевченка, і щиро здивований. Цей тиждень був насичений рішеннями, які пов’язані з зменшенням тарифів, підвищенням заробітних плат, арештом парламентських хабарників, законопроектів, що стимулюють розвиток економіки (тільки сьогодні в порядку денному три мої законопроекти), а порадитись з колегою по сусідньому округу не було можливості, оскільки він був відсутнім (немає жодного сумніву, що причина більш чим поважна). Я не знаю (оскільки з’їзд не розглядав питання висунення кандидатур міських голів, це повноваження міських організацій), що мені випала така честь, але впевненість Олександра Леонідовича вселяє оптимізму і натхнення».
Нагадаємо, що згаданого дня народні обранці голосували за арешт нардепа Мосійчуа з Радикальної партії нині дружнього із Шевченком Олега Ляшка. Також відсутнього в цей день народного депутата Шевченка зараховують до числа «найзліших» прогульників засідань Верховної Ради, а з числа прикарпатських нардепів ним подано найменше законопроектів, подаємо по виборчих округах:
№ 83 – ​Шевченко О. Л. – 7;
№ 84 – ​Довбенко М. В. – 29;
№ 85 – ​Насалик І. С. – 36;
№ 86 – ​Дирів А. Б. – 23;
№ 87 – ​Дерев’янко Ю.Б. – 65;
№ 88 – ​Тимошенко Ю. В. – 24;
№ 89 – ​Соловей Ю. І. – 29
За матеріалами ЗМІ
та соцмереж

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності