Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ТАК МІСЬКА ВЛАДА ДБАЄ ПРО НАШИХ ДІТЕЙ

Наприкінці минулого тижня, 26-го вересня, в Івано-Франківську на розі Чорновола-Сахарова перед входом до Обласного перинатального центру несподівано виросло нове будівництво.

Як з’ясувалося, згідно з «Програмою облаштування зупинок громадського транспорту міста Івано-Франківська на 2013–2015 роки», там встановлюється зупинка та… «тимчасовий» заклад торгівлі.
Пікантності ситуації додає і те, що будівництво розпочали вночі…
Нове будівництво закриє центральний вхід у лікарню та створить масу додаткових незручностей, говорять лікарі.
За словами в.о головного лікаря Івано-Франківського обласного перинатального центру Ірини Мегедин, йдеться про банальне рейдерське захоплення землі, адже вона перебуває на балансі пологового будинку і ніхто ніяких дозволів на забудову не давав. Пікантності ситуації додає те, що будівництво розпачали вночі, а на всі питання працівники відповідали просто: «Чого нас питаєте, в нас є дозвіл будувати».
Щоправда чомусь поки мовчить Санепідемстанція, адже, дійсно, на лице банальний факт порушення усіх існуючих гігієнічних норм стосовно розташування такого громадського закладу – «зупинки-магазину» відносно такої лікарняної установи, як Перинатальний центр.
Але там, де мова йде про бізнес, про будь-які гігієнічні норми чи банальну совість ніхто не пам’ятає…
Слід зазначити, що у квітні цього року виконком дав дозвіл кільком НЕВІДОМИМ підприємцям та підприємствам розміщувати зупинки (разом з кіосками) у рентабельних місцях міста. Одним з таких підприємств є ТОВ «Гендлярка», що планує по ставити в Івано-Франківську дев’ять зупинок.
Згідно з рішенням виконкому, зупинки «Гендлярки» заплановані за такими адресами: вул. Івасюка (т. ц. «ЕПІЦЕНТР»), вул. Довженка (у напрямку вул. Петлюри), вул. Січових Стрільців (обласна друкарня), вул. Пасічна (обласна лікарня), вул. Вовчинецька (птахокомбінат із міста), вул. Стуса (Гранд-базар, в місто), вул. Івана Павла ІІ (магазин «КРОНА»), вул. Сахарова (пологовий) і просто вул. Сахарова.

Тарас Боднар

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності