Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Таксист-“бомбила” пограбував свою пасажирку на Прикарпатті

На Прикарпатті таксист побив та пограбував свою пасажирку, яка найняла його, щоб поїхати з Івано-Франківська до Коломиї (70 км в один бік).

Копи оперативно розшукали автомобіль та водія, яким виявився 46-річний уродженець Тисменицького району, раніше судимий за спричинення тяжких тілесних ушкоджень та незаконне заволодіння транспортним засобом, інформує прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

Під час огляду автомобіля виявлено планшет, мобільний телефон та золотий ланцюжок потерпілої. Також правоохоронці знайшли у полі сумку з особистими речами пасажирки, викинуту зловмисником.

Зараз вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України та обрання судом міри запобіжного заходу.

Судячи із відсутності таксистської шашечки на авто, водій не є спрвжнім таксистом, закріпленим за якоюсь конкретною фірмою таксі-перевезень, а тому є “бомбилою”, як таких називають в народі.

Залишається тільки не зрозумілою логіка скоєння такого злочину на власному авто із державними номерними знаками.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності