Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

Технологію розпізнавання облич будуть застосовувати для оплати покупок

Незабаром для здійснення покупки не потрібна буде навіть платіжна карта. Японська фінансова група Sumitomo Mitsui Financial Group (SMFG) планує тестувати технологію розпізнавання облич для оплати покупок. У тестових випробуваннях, які пройдуть в 2017 році, будуть брати участь роздрібні партнери японської компанії.

Біометрія обличчя клієнта буде прив’язана до облікового запису. Таким чином, покупки можна буде оплачувати без використання пластикових карт.

До того ж в Японії мають намір застосовувати технологію сканування відбитків пальців для оплати покупок. Проект особливо актуальний у зв’язку з проведенням наступних Олімпійських ігор в Токіо в 2020 році.

Нагадаємо, навесні 2017 року в Японії будуть тестувати проект, який дозволить туристам оплачувати покупки за допомогою відбитків пальців в 300 торгових точках по всіх країні.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності