Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Телеканал 112 програв справу в апеляційному суді щодо продовження його ліцензій

Телеканал 112 програв справу в Шостому апеляційному суді Києва щодо продовження його цифрових ліцензій. Уже найближчим часом він може припинити мовлення.

Як говориться у повідомленні на сайті каналу, після такого рішення суду слід очікувати позбавлення 112 ліцензії.

originalheshejeje

 “Із сьогоднішнього дня це рішення Апеляційного суду набирає чинності, і ми очікуємо найближчим часом розгляд Національною радою з питань телебачення і радіомовлення питання про продовження ліцензії телеканалу 112 Україна, і я переконаний, що прогнозоване і вже давно заявлене всіма членами Нацради рішення про відмову продовження цих ліцензій буде ухвалене регулятором”, — Василь Сметана, юрист телеканалу 112.

Сметана вважає, що засідання Нацради щодо ліцензій телеканалу може відбутися 19 або 26 вересня. Також юрист заявив, що рішення суду підтвердило чутки, які циркулювали у ЗМІ, що на суддів чинився тиск з Банкової.

Нагадаємо, Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження щодо телеканалу «112 Україна». За словами джерел видання theБабель, зробили це за заявою його колишнього (номінального) власника Андрія Подщіпкова, який недавно повернувся в Україну. В майбутньому майно каналу можуть заарештувати і передати новим власникам. А джерела theБабеля в правоохоронних органах і в оточенні колишнього керівництва каналу стверджують, що  за новим кримінальним провадженням щодо «112» стоїть глава Офісу президента Андрій Богдан. Його мета, нібито, отримати контроль над найбільш рейтинговим інформаційним каналом країни і вивести його зі сфери впливу близького друга Володимира Путіна Медведчука.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Раніше повідомлялося, що в Офісі президента планують створити російськомовний канал для інформаційної боротьби «за уми» не лише на тимчасово окупованих територіях, а і в Росії та усьому світі.

Нагадаємо, вибух гранати на фасаді будинку, в якому знаходиться офіс телеканалу «112 Україна»,відзняла камера відеоспостереження. На записі видно, як після обстрілу осипається облицювання будівлі та чути сигналізацію у припаркованих поблизу машинах.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності