Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Телеканал ZIK став частиною медіахолдингу “Новини”, що належить Тарасу Козаку

14 червня 2019 року український політик Тарас Козак став новим і одноосібним власником телевізійних мовників телеканалу ZIK – компаній “Міст ТБ” і “ТРК “Нові комунікації”. Таким чином, в медіаактиві Козака тепер три канали: “112 Україна”, NewsOne і ZIK.im578x383-kozak

Власник медіахолдингу “НОВИНИ” ТАРАС КОЗАК: “Український телеглядач глибоко політизований, вимогливий глядач. Глядач, до якого необхідно ставитися з великою повагою. Для мене придбання телеканалу ZIK – це осмислений і прагматичний крок. Інформаційне мовлення в Україні на сьогодні випереджає багато світових великих каналів по своїй мобільності, інтересу аудиторії, зображенню. Одержавши ZIK, я зможу побудувати найбільшу мережу з інформаційних мовників, яка з точки зору ресурсів робить їх менш витратними і в той же момент створює їх більшу капіталізацію як активу. І цей актив називається інформаційний медіахолдинг “НОВИНИ”. Саме для його розвитку і управління я запросив одного з найсильніших медіапродюсерів країни – Олексія Семенова”.

Генеральний продюсер медіахолдингу “НОВИНИ” ОЛЕКСІЙ СЕМЕНОВ: “Для мене ділова пропозиція Тараса Романовича – велика честь. П’ять років тому я з командою будував “112 Україна”, потім – проводив re-branding каналу NewsOne. Більшість співробітників цих каналів для мене – близькі і рідні люди. І я, знаєте, дуже радий повернутися до них. Сподіваюся, і для них це не буде розчаруванням. Зараз я працюю над концепцією перезапуску каналу ZIK і буду дуже щасливий від майбутньої співпраці. Адже багато ведучих і співробітників ZIK – мої колеги по попередніх каналах. І ми з ними на одній емоційній хвилі. “Об’єднання заради України” – ось основний меседж концепції каналу. І ми постараємося наповнити його цими прекрасними почуттями – любов’ю і турботою про всіх людей великої країни”.

Телеканал “112 Україна” – інформаційно-аналітичний телеканал, який розпочав мовлення в листопаді 2013 року. Канал доступний у пакетах найбільших кабельних операторів країни, транслюється через цифрову ефірну мережу DVB-T2 і на супутниках AMOS-3 і ASTRA 4A. Мовлення каналу здійснюється 24 години на добу. Генеральний продюсер – Артем Марчевський. Генеральний директор – Єгор Бенкендорф.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності