Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ТЕРАКТИ СУПРОТИ ЛЬВІВСЬКОГО УМВС

Цього вівторка у Львові біля двох відділків міліції пролунали вибухи.

Про це повідомила речник ГУ УМСУ у Львівській області Світлана Добровольська.

Перший вибух пролунав на вулиці Плугова, де розташований опорний пункт Шевченківського РВ. Підірвалась встановлена т. зв. розтяжка. Поранено лейтенанта міліції Роман Личак, якого госпіталізовано в лікарню з множинними осколковими пораненнями голови та тіла. Стан правоохоронця важкий.

Ще один вибух, теж зпрацювала розтяжка, стався біля дільничного пункту міліції у Шевченківському районі Львова, що знаходиться по вулиці Юрія Липи, 45, внаслідок чого постраждала 31-річна дільничний інспектор Шевченківського райвідділу міліції. Потерпілу госпіталізовано у лікарню.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Згодом стало, що перший постраждалий Роман Личак перебуває у дуже важкому стані. Йому зробили операцію, в нього пошкоджені верхні і нижні кінцівки та око.

У ще більш критичному стані Надія, жінка, що постраждала від другого вибуху. Жінці ампутували ногу, видалили нирку, в неї множинні пошкодження кишківника. Лікарі не дають жодних прогнозів. Надія сама виховує дочку, повідомляють львівські ЗМІ.

На місці вибухів працюють слідчо-оперативні групи, – повідомляє прес-служба ГУ МВСУ у Лвьівській області.
Міліція класифікувала подію як теракт.

Відповідальності за цідва теракти поки ніхто на себе не взяв, але більшість громадян схильні пов’язувати вибухи у Львові з подіями на Закарпатті.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тож залишається чекати об’єктивних висновків від правоохоронців.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності