Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Тернопільський розбійник був успішним бізнесменом

Тернопільські правоохоронці розшукали двох зловмисників, які мало не позбавили свого товариша життя через велику суму грошей, а саме – ​два мільйони гривень та кілька десятків тисяч євро та доларів. Затримали їх в один день – ​одного в рідному селі в Тернопільський області, другого – ​в Гайсинському районі Вінницької області, недалеко від кордону з Молдовою. Саме сюди планували виїхати злочинці з сім’ями – ​залишилось лише встановити дату. Проте не встигли.

– Дружину з дитиною 29-річного бізнесмена з Чорткова ми фактично зняли з поїзду в Тернополі, – ​розказують PRESS-ЦЕНТР в ГУ Національної поліції в Тернопільській області. – ​Його компаньйон чекав виклику від нього в себе вдома. Між собою по телефону зловмисники не спілкувались – ​підозрювали, що їх можуть прослуховувати.

Мотивом розбою та замаху на вбивство знайомого валютника з Чорткова могли стати гроші. Підприємець, уродженець Запорізької області, чимало заборгував знайомим після того, як його бізнес пішов на спад. Хоча в Чорткові його поважали та довіряли. Переїхав сюди та одружився, приблизно три року тому відкрив в цьому місті перший магазин з мотоблоками, які возив з Запоріжжя, і спочатку був доволі успішним підприємцем. Проте удача – ​пані капризна. У час кризи його товар перестав користуватись попитом.

Його знайомим теж керувало бажання збагатитись – ​як він зізнався, був готовий на вбивство заради грошей. Саме він взяв на себе роль ката. Як повідомляв PRESS-ЦЕНТР, для того, щоб заманити жертву, знайомому валютнику бізнесмен зробив вигідну пропозицію – ​обміняти велику суму.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

– Чоловік зібрав гроші у всіх знайомих валютників – ​всього два мільйони гривень та кілька десятків тисяч доларів та євро, – ​зазначають в поліції. – ​Пояснив, що приїжджі хочуть поміняти солідну суму, це буде вигідно для всіх. Його грошей в сумці було не так багато.

Саме через цю «золоту» сумку чоловіка ледь не позбавили життя, накинувши йому на шию удавку з металевого тросу. Йому дивом вдалось вирватись та налякати злочинців газовим пістолетом.

Зараз обидва зловмисники заарештовані. Правоохоронці відкрили кримінальні провадження за статтями «замах на вбивство з корисливих мотивів» і «розбійний напад, спрямований на заволодіння майном в особливо великих розмірах».

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності