Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Міжнародні новини

Терорист під стінами Білого дому, – Трампа евакуювали. Теж “Вагнер”? (відео)

Секретна cлужба вивела Президента США Дональда Трампа прямо під час його прес-конференції у Білому домі без пояснення причин.

Єдине, що встиг запитати Трамп: “Що відбувається?

Через деякий час Дональд Трамп повернувся у зал для преси і заявив, що біля Білого дому була стрілянина, і він “схвильований”.
Секретна Служба відкрила вогонь по невідомому чоловікові, який був застрелений.
На території Білого дому була введена короткострокова процедура блокування з міркувань безпеки через стрілянину за периметром.
Секретна Служба (як видно на відео) вивела Дональда Трампа прямо під час прес-конференції, журналісти були заблоковані у приміщенні.
Зараз ситуація нормалізувалася, брифінг продовжився.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Секретная Служба вивела Президента США Дональда Трампа прямо під час його прес-конференції у Білому домі без пояснення причин.Єдине, що встиг запитати Трамп: "Що відбувається?"Через деякий час Дональд Трамп повернувся у зал для преси і заявив, що біля Білого дому була стрілянина, і він "схвильований".Секретна Служба відкрила вогонь по невідомому чоловікові, який був застрелений.На території Білого дому була введена короткострокова процедура блокування з міркувань безпеки через стрілянину за периметром.Секретна Служба (як видно на відео) вивела Дональда Трампа прямо під час прес-конференції, журналісти були заблоковані у приміщенні.Зараз ситуація нормалізувалася, брифінг продовжився.#США

Gepostet von Віктор Ягун am Montag, 10. August 2020

Згодом стало відомо, що приблизно о 17:53 10 серпня (00:53 11 серпня за Києвом) 51-річний чоловік підійшов до офіцера підрозділу Секретної служби США, який стояв на своєму посту на розі 17-ої вулиці і Пенсільванія-авеню поруч з комплексом Білого дому.
Підозрюваний підійшов до офіцера і сказав йому, що у нього є зброя, потім розвернувся, підбіг до офіцера і витягнув якийсь предмет з-під одягу.
Потім чоловік встав у стійку стрілка, так ніби збирався вистрілити зі зброї. Офіцер секретної служби вистрілив зі своєї зброї і потрапив противнику у груди. Потерпілому надали першу допомогу, на місце були викликані пожежники та медики. Обидва учасники інциденту доставлені у лікарню.”
Розпочато перевірку щодо застосування зброї співробітником Секретної Служби. Загрози для людей на території комплексу будівель Білого дому допущено не було.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності