Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

Тіло убитого судді знайшли закопаним у лісі

Тіло колишнього судді знайшли закопаним у лісосмузі в одному з районів Херсонської області. Основна версія слідства — вбивство з метою пограбування, — повідомляє «Херсонщина 24″.1532425485_o

Про зникнення колишнього судді повідомили його колеги кілька місяців тому. Чоловік, який проживав сам у власній квартирі в Корабельному районі, перестав відповідати на дзвінки, сусіди теж його не бачили.

Поліція відразу стала підозрювати, що суддя став жертвою злочину, з огляду на його професійну сферу. Версія вбивства підтвердилася, коли виявили тіло жертви.

Як повідомили в поліції, до вбивства причетний знайомий потерпілого. Злочинець застрелив чоловіка у нього в квартирі, забрав мобільний телефон, золоті прикраси. На автомобілі убитого вивіз труп і закопав, а потім зник у невідомому напрямку. Правоохоронці встановлюють місцезнаходження злочинця.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності