Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Тіло як пароль: мобільні платежі стануть безпечнішими з біометрією

Згідно зі звітом Lux Research, системи мобільних платежів мають бути оснащені технологією мультимодальної біометричної аутентифікації, щоб полегшити і убезпечити процес здійснення платежів для користувачів.

Звіт називається «Безпека мобільних платежів з біометричною аутентифікацією» і ґрунтується на огляді основних біометричних технологій. У звіті проаналізовано переваги технології з точки зору витратності, легкості використання та безпеки.Результати показали, що Palm Vein (сканування долонь і малюнка вен) аутентифікація не дуже ефективна з точки зору витратності, Iris Scan (технологія сканування райдужної оболонки ока) ідеально підходить для покупок онлайн, а SMS-платежі прості у використанні, але забезпечують невисокий рівень безпеки.

Автор Lux Research Тіффані Ханг стверджує, що компаніям, які розробляють технології біометричної аутентифікації, потрібно серйозно замислитися над впровадженням мультимодальних біометричних платформ, щоб і далі залишатися на ринку.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності