Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ТО Є ФИСТ ПО-ЛЬВІВСЬКИ

Начальника слідчого відділу міліції викрито «на гарячому» при отриманні 2 тис. доларів США неправомірної вигоди. Інформує прес-служба прокуратури Львівської області.

fXf9JPqkzX0За процесуального керівництва прокуратури Львівської області, працівниками УСБУ у Львівській області 20 вересня при одержанні 2000 доларів США неправомірної вигоди затримано першого заступника начальника – начальника слідчого відділу одного з районних відділів внутрішніх справ Львівської області.

Встановлено, що ці кошти останній отримав від громадянина за непритягнення його до кримінальної відповідальності.
Вказаному міліціонеру 21 вересня повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального Кодексу України, санкція якої передбачає покарання у виді позбавлення волі строком від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади до трьох років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.
Водночас нагадаємо, що 23 серпня «на гарячому» також було викрито першого заступника одного з міських відділів ГУ МВС України у Львівській області, який за прийняття рішення про закриття кримінального провадження. одержав 1000 доларів США неправомірної вигоди.

Досудове розслідування триває.

Прес-служба

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності