Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

Том Круз прилетів до Львова… подивитися на смітники

Сьогодні, 2 жовтня, голлівудський актор Том Круз, який лише годину тому побував в Одесі, вже прилетів до Львова.

Американський актор і продюсер Том Круз прилетів до Львова власним літаком Gulfstream 4. Літак актора приземлився у львівському аеропорту близько 13:45, , повідомили у пресслужбі ЛМР.

1_f0b3b

 

Артист має серйозні наміри знайти локації в українських містах для знімань своєї нової картини. Вперше новина про те, що Том Круз прилетів до України, з’явилася у Мережі 30 вересня.
Подейкують, що у Львові голівудську зірку зацікавили легендарні львівські смітники, які він хоче використати у своєму новому кіно-екшені, щоб не витрачатися на дорогу комп’ютерну графіку.

Випадкові свідки помітили зірку у київському метро на станції “Золоті Ворота”. Пізніше він заявив, що хоче знімати свій новий фільм в Україні та приїхав до української столиці на запрошення президента Володимира Зеленського. В наших містах Том Круз придивляється локації для знімань нової стрічки. Слідом за Києвом актор побував в Одесі, тепер же він перебуває у Львові.

Сьогодні Том Круз приїхав на площу Ринок, де запланована зустріч з мером міста Андрієм Садовим. Близько 14:00 до міської ради під’їхав кортеж із п’яти авто. В одній із них був голлівудський актор. Однак охорона не підпускала до знаменитості, ані журналістів, ані фанатів, які зібралися біля Ратуші.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Сам Том Круз зайшов до мерії через парадний вхід, всередині його вже чекали мер Львова разом з дружиною, також голова ЛОДА Маркіян Мальський. Садовий привітав актора та подарував йому пам’ятну монету імені Короля Данила та книгу Сергія Плохія.

Також Том Круз залишив відгук у книзі почесних гостей «Дякую, що запросили до вашого гарного міста. Львів – гарне місто і тут гарні люди і [Україна] гарна країна. Я вас Люблю»

Додамо, що Том Круз прилетів до України на запрошення президента Володимира Зеленського. Він відомий за фільмами «Місія нездійсненна», «Війна світів», «Останній самурай», «Ванільне небо», «Інтерв’ю з вампіром», «Людина дощу».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

c3e58750870c85e0951af896e5fb6c54

Знімальна група поруч Сихова

G837mdp-gLU1oZ4iAfEOIA-article

Знімальна група тікає з Сихова (Львова)

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності