Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

Трамп вимагає зарахувати рух Antifa до списку терористичних організацій

Трамп вважає ANTIFA боязкими, радикальними лівими психами.

Президент США Дональд Трамп заявив, що рух Antifa, що об’єднує ліві і ліворадикальні партії та організації, може бути визнано у США терористичним. Про це він написав у своєму Twitter.

Розглядаються питання, щоб визнати ANTIFA – цих боязких, радикальних лівих психів, які тільки і влаштовують бійки (хоча при цьому і є противниками насильства) і б’ють людей по головах бейсбольними бітами, – головною терористичною організацією (такою ж, як MS-13 та інші). Це суттєво полегшило б роботу поліції!” – написав президент США._97331208_gettyimages-83076767025-August-antifa-terrorists-Trump-Protesters-Leftists-Liberals-600x395

Як відомо, Antifa – міжнародний молодіжний рух, офіційною метою якого є протидія фашистським тенденціям у суспільстві і державі. У антифа входять представники рухів неформалів, анархістів, комуністів та інших.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності