Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

ЦЕ ЛИШ ОФІЦІЙНА СТАТИСТИКА ЗЛОЧИНІВ МІГРАНТІВ…

Поліція Німеччини оприлюднила статистику злочинів мігрантів, за якою прибульці з Азії та Африки здійснюють пограбування і зґвалтування, скоєні групою осіб за допомогою холодної зброї.

За минулий рік мігранти з Азії та Африки здійснили понад 15 000 злочинів, переважно пограбувань та сексуальних нападів. Таку інформацію можна дізнатися зі зведення з переважно відкритих джерел за даними поліції та ЗМІ (на німецькій мові).

У Німеччині широким загалом наразі обговорюють питання депортації мігрантів, які прибули до Європи з метою покращення фінансової ситуації, а не втікачів від війни. У останніх, які відомо, немає на руках від 3 до 6 тисяч євро для перетину десятків кордонів і виплати контрабандистам, які перевозять через кордони.

В першу чергу під таке визначення підпадають афганці. Але, як виявилося, навіть якщо суд вирішив депортувати такого біженця, то в реальності виконати це не так просто. Через спротив лівацьких організацій та внесених ними змін до законодавства. Зазвичай, мігранти погрожують накласти на себе руки, а якщо загрози не допомагають, то ріжуть вени, стрибають з вікон, нападають на самих поліцейських, в загальному, роблять все, щоб ще на деякий час затриматися в країні. Очевидно, що вони очікують на нові зміни до законодавства, які не дозволять депортувати мігрантів.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно у місті Росток відбувся резонасний випадок, який наочно показує як система не здатна подолати дірки у законодавстві навіть у боротьбі з етнозлочинцями. Так, ростоцька поліція намагалася депортувати молодого афганського біженця, але той забарикадував двері квартири і не впускав представників закону. Коли ж поліцейським вдалося зайти до помешкання, афганець спробував сховатися від них втікаючи по балконах, але зірвався з шостого поверху і сильно травмувався. З численними переломами він був доставлений до лікарні. Так, він неабияк постраждав, але залишився живий і домігся головного – тепер кілька місяців правоохоронці не матимуть права його турбувати. І таких прикладів багато. Правоохоронці Німеччини негласно говорять, що різні лівацькі організації вчать мігрантів як обходити законодавство країни і залишатися на проживання та отримувати громадянство. На їхню думку, поліція і влада діє “негуманно” виганяючи з країни навіть злочинців.

Однак, про поширені “розваги” мігрантів у Німеччині свідчить статистика, за якою можна судити про неймовірний сплеск злочинності, який захлеснув Європу після початку мігрантської навали у минулому 2015 році.

Так, у наведеному вище звіті задокументовані матеріали тяжких і особливо тяжких злочинів, які скоїли мігранти у Німеччині. Серед них у більш ніж 520 задокументованих випадках, починаючи з 10 січня 2016 року, в тому числі і про злочини проти самих біженців (переважно, зґвалтування дітей в таборах і гуртожитках). Цей архів містить тільки перевірені випадки, джерела – поліцейські зведення пригод і вирізки з газет, що базуються на офіційних даних поліції (матеріали на німецькій мові).

Зрозуміло, це далеко не всі подібні ситуації, лише частина їх. Багато злочинів просто не реєструються поліцією, інші не потрапляють у зведення. Влада країни намагається замовчати реальну статистику через те, що боїться сплеску “ксенофобії та расизму” через асоціальну поведінку мігрантів. Про це неодноразово публічно заявляли керівники Німеччини.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нещодавно Федеральне відомство кримінальної поліції Німеччини опублікувало закриту доповідь, у якій йдеться про 200 000 злочинів, скоєних мігрантами у 2015 році по країні. Встановлено, що спонтанні зґвалтування (спровоковані фізичною близькістю неподалік – на зупинці, у поїзді, автобусі) відрізняються від запланованих, але кожне відбувається з крайньою жорстокістю по відношенню до жертви, нерідко з численними ударами руками і ногами по обличчю. Злочинці зазвичай діють групами до 10 осіб. Сирійці гвалтують так само часто, як і інші етнічні групи біженців. Пограбувань із застосуванням ножів стає все більше. Почалися так само регулярні напади на велосипедистів. Атаки починаються з удару телескопічною дубинкою або з застосування газового балончика.

Підсумовуючи випадки сексуальних нападів за 2015 рік, і математично проектуючи розвиток ситуації на рік 2016, отримуємо приблизну кількість в 5 000 – саме скільки нападів сексуального характеру з боку мігрантів і біженців варто очікувати німцям у поточному році. Хоча мова йде тільки про відомі інциденти, в реальності ж це число буде в три рази вище. Адже дві третини жертв не звертаються в поліцію через почуття сорому, і далеко не всі жертви в самих гуртожитках розповідають про те, що сталося, боячись, що це відіб’ється на їх майбутньому і просто зі страху за свої життя. Так що реальне число виходить ще більш значним – 15 000. Саме стільки зґвалтувань і сексуальних домагань буде на рахунку біженців до кінця нинішнього року.

При цьому варто зауважити, що через лібералізацію та полівіння влади у Німеччині, мігрантам-злочинцям майже нічого не загрожує, і зазвичай вони уникають відповідальності навіть за особливо тяжкі злочини. В першу чергу на їх захист організовують потужну інформ-кампанію лівацькі фонди, грантоїдні організації та “правозахисники”, які почали захищати навіть відвертих психопатів та терористів з “Ісламської держави”.

У гіршому випадку їм загрожує депортація (у разі доведення до ЗМІ резонансного злочину), однак, зазвичай вони отримують умовні терміни з незначним штрафом, який переважно не можуть оплатити в силу фінансової неспроможності та небажання. Саме таке рішення виніс днями Кельнський суд у справі одного з тих, хто влаштував масові зґвалтування та пограбування в новорічну ніч. Суд визнав 23-річного марокканця винним в крадіжці мобільного телефону і зберіганні наркотиків, й засудив його до умовного терміну на 6 місяців і штрафу в 100 євро.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Попри те, що злочини стали масовими і резонансними, влада Німеччини в особі Ангели Меркель цілковито абстрагувалась від ситуації. Виходом із ситуації вона обрала інформкапанію серії селфі з гуртожитку, де фотографуючись із мігрантами вона закликає бути до них толерантними. Навіть до тих, хто здійснив злочин або не таке тяжке правопорушення.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності