Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

ЦВК відмовила львівському учаснику АТО у реєстрації

Центральна виборча комісія відмовила заступнику командира 3-го батальйону тероборони Львівської області майору Демитрію Литвину у реєстрації кандидатом в народні депутати по 118 виборчому окрузі.

Про це повідомляється на сайті комісії.

Литвину відмовлено у реєстрації «у зв’язку з відсутністю документів, зазначених у частині другій статті 55 виборчого закону», йдеться на сайті ЦВК.

Як повідомив Варіантам сам Литвин, усі потрібні документи у ЦВК було подано 24 вересня. Підтвердження цьому є відповідна довідка, надана комісією. Кандидат розповів, що представники ЦВК не повідомили його про проблеми з документами, які необхідні для реєстрації.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Відтак, учасник АТО звернеться до ЦВК з вимогою пояснити причини відмови у реєстрації. Якщо комісія не надасть пояснень, Литвин налаштований відстоювати свої права у суді.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності