Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

“Турбо-карусель” – назва типу нової дорожної розв’язки на Львівщині

Біля села Велика Горожанка на Львівщині на перетині автомобільних доріг загального користування державного значення Т-14-16 «Львів – Пустомити – Меденичі» та Т-14-25 «Миколаїв – Городок – Жовква – Кам’янка-Бузька – Бібрка» влаштували нову транспортну розв’язку в одному рівні типу «турбо-карусель».1493417_2059652

Як повідомили у Службі автомобільних доріг Львівщини, на цьому об’єкті виконали роботи з влаштування дощової каналізації, конструктивних шарів асфальтобетонного дорожнього покриття з попереднім посиленням основи, встановили дорожні знаки, бар’єрне огородження та дорожню розмітку.

У прес-службі Служби автодоріг Львівщини журналістам уточнили, що розв’язку будували у рамках реконструкції дороги Львів-Пустомити-Меденичі на ділянці від Щирця до Великої Горожанки. Роботи виконує турецька компанія «Онур», реконструкція розпочалася у 2018 році і цьогоріч вийшла на фінальний етап. Загальний кошторис робіт становить 225 млн грн. За ті гроші також виконали роботи з поширення проїзної частини на майже 10 км дороги, у межах населених пунктів влаштували автобусні зупинки, тротуари, освітлення.1493417_2059653
Розв’язка має вигляд видовженого кільця і дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та підвищить рівень безпеки. Наразі аналогічних розв’язок немає у Львівській області.

Ремонтні роботи виконані в рамках реалізації інвестиційного проекту «Покращення стану автомобільних доріг загального користування у Львівській області» на замовлення Служби автомобільних доріг Львівщини.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності