Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

Турчинов підписав закон про люстрацію і направив його Порошенку

Він підкреслив: “Я підписую цей закон (йдеться про закон “Про очищення влади” – УНІАН). Він повністю відповідає тому, що було проголосовано у Верховній Раді. Все це зафіксовано, завізовано авторами і громадськими активістами — кожна сторінка, яка зберігається в комітеті”.

zakon-lustr“Підписуючи цей закон, я звертаюся до президента України з тим, щоб він також поставив підпис під цим законом”, – підкреслив Турчинов.

Турчинов наголосив: “Буквально зараз закон фельд’єгерською службою буде доставлений до Адміністрації президента, і я дуже сподіваюся, що сьогодні він буде підписаний президентом України”.

16 вересня Верховна Рада України з третьої спроби ухвалила закон “Про очищення влади”. Текст його досі не був оприлюднений.

Сьогодні, 25 вересня, прямо на брифінгу для преси голова Верховної Ради України Олександр Турчинов підписав закон про люстрацію і направив його на підпис президенту.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

УНІАН

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності