Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

ТЯГНИБОК ПОМСТИВСЯ АВАКОВУ ЗА ПІДНЯТТЯ РЕЙТИНГІВ «СВОБОДИ»

Можна любити чи не любити і поважати чи не поважати лідера т. зв. націоналістичної і радикальної партії України ВО «Свобода» Олега Тягнибока, але треба віддати йому належне, що за честь партії він таки вміє постояти.

TyagnubokТак 9 лютого славнозвісний Печерський районний суд міста Києва в складі небезвідомого головуючого судді Т.В. Остапчук хоча б частково, але таки задовольнив цивільний позов Олега Тягнибока до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з приводу поширення тим безпідставних звинувачень у бік партії ВО «Свобода» щодо подій під стінами Верховної Ради 31 серпня минулого року.

Нагадаємо, що тоді ж, 31 серпня, після подій під ВР, на брифінгу для ЗМІ Арсен Аваков напряму звинуватив Тягнибока і його партію у спланованому теракті, в результаті якого загинуло кілька бійців нацгвардії. При цьому міністр відверто не скупився на образливі епітети (читай сканкопію постанови, – ред.).

Суд постановив МВС спростувати недостовірну інформацію. А щодо матеріальної компенсації, то тут феміда вирішила заощадити кошти Авакова (читай міністерства), мабуть вважаючи, що Олег Ярославович теж – не з бідних, тому може обійтися і без грошової компенсації?

І, можливо, в цьому є якась рація?

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Спростування Тягнибок і партія отримають, а ось за образливі епітети Аваков вибачатися не буде. Напевно тому, що хтось вважає, що за них Тягнибок і партія й самі, як говорять в народі, могорич Авакову винні. Мається на увазі, що ці ще тоді зрозуміло, що безпідставні звинувачення, а після них і обшуки, які послідували в помешканнях партійних бонз буцімто у зв’язку із підозрою їх у причетності до розстрілу майданівців у лютому 2014 року, напередодні місцевих виборів повернули ВО «Свободі»  втрачений вінець мучеництва, а відповідно й підняли упавші рейтинги. Як наслідок партія отримала кількох своїх мерів в обласних центрах Західної України і прибрала до рук чимало місцевих рад, що знову дає їй непогану стартову площадку перед майбутніми парламентськими виборами, як це вже колись було у 2012 році.

Тому й виходить так, що своєю перемогою у суді Тягнибок наче помстився Авакову за те, що той допоміг підняти ВО «Свободі» втрачені рейтинги напередодні виборів… J

Дмитро Несміш 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності