Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Чернівцях п’яна пенсіонерка викрала Мерседес і поїхала кататися

Жінка скористалася безпечністю водія, що залишив відчинений автомобіль з ключами, та поїхала кататися містом. За такі дії порушниці доведеться відповідати перед судом – їй загрожує до п’яти років позбавлення волі.50d0469ba3976

ФОТО ілюстративне

Про це повідомляє Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Зазначається, що 29-го серпня на спецлінію «102» звернувся 43-річний чернівчанин і повідомив, що невідома жінка заволоділа його автомобілем «Merсedes-Benz».

На місці події слідчо-оперативна група Шевченківського відділення поліції встановила, що вказаний злочин скоїла 63-річна місцева жителька, яка перебувала у стані алкогольного сп’яніння. Побачивши на одній із вулиць відчинений автомобіль з ключами у замку запалювання, жінка скористалася тимчасовою відсутністю власника і незаконно заволоділа транспортним засобом.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Проїхавши декілька метрів, зловмисниця не впоралася з керуванням і в’їхала в будинок, пошкодивши авто.

Вчинок жінки кваліфіковано за частиною 1 статті 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Наразі проводиться досудове розслідування, поліцейські встановлюють обставини події.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності