Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У ДТП загинув колега Зеленського по КВК й учасник “Розсміши коміка”

У страшній ДТП загинула зірка КВК. Загиблий гуморист був героєм шоу “Розсміши коміка” із Зеленським і Кошовим.

5bc4fa7662e

В страшній аварії загинув зірка КВК, відомий комік і засновник клубу стендаперів Ільяс Хасанов. Як повідомляють ЗМІ, аварія сталася на трасі Казань-Набережні Челни. Іномарка, в якій перебувала група організаторів Татарської ліги КВК, на повному ходу зіткнулася з вантажівкою “Камаз”.

В автомобілі, який потрапив у ДТП перебували засновниця Татарської ліги КВК Фаріда Таштабанова, відомі гумористи Ільяс Хасанов, Руслан Тюпа, Руслан Харисов і помічниця команди Катерина Захарова. Ільяс Хасанов перебував за кермом автомобіля і від удару машина загорілася.

У аварії загинули відомі гумористи

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Фаріда Таштабанова померла на місці, інших доставили в лікарню з травмами різної тяжкості. Ільяс Хасанов помер у реанімації 12 листопада, не приходячи в свідомість.

Ільяс Хасанов – знаменитий комік і зірка КВК. Він був учасником таких передач, як Comedy Баттл, “Розсміши коміка”, Stream stund up. Організував клуб стендаперыв в Набережних Челнах.

Він брав участь у програмі “Розсміши коміка” в Україні в 2018 році і йому навіть вдалося розсмішити Володимира Зеленського та Євгена Кошового.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Ільяс Хасанов у програмі “Розсміши коміка”

У гумориста залишилася дружина і маленька дитина.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності