Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Франції мігрант вбив ліберала, який дав йому прихисток у власній оселі

У Франції молодого нелегала з Берега Слонової Кістки (Кот д’Івуар) підозрюють у жорстокому вбивстві чоловіка, що дав йому притулок у своєму будинку.

Злочин було скоєно в передмісті Тура Жуе-ле-Тур на початку грудня, але лише напередодні про нього повідомила місцева преса, а на день швидше – прокуратура.

Африканець, статус якого у Франції не було врегульовано, був затриманий 17 грудня і зізнався в скоєному.

Точна причина вбивства невідома, але на підставі допиту слідчі вважають, що між 56-річним Бертраном Луізе і африканським «гостем» сталася сварка, після якої господар велів йому збирати речі і йти. Тоді 22-річний мігрант схопив ніж і завдав господарю більше двох десятків ударів, після чого той помер.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Тіло було виявлено через шість днів.Part-PAR-ARP4371248-1-1-1-640x394

Le Figaro розповідає, що Бертран Луізе в минулому був директором відділення великої мережі Monoprix і брав активну участь в роботі благодійних асоціацій. Зокрема, більше 20 років він допомагав мережі безкоштовних їдалень для бідних Resto du coeur.

З минулого квітня він почав брати участь в роботі асоціації допомоги мігрантом під промовистою назвою Utopia 56.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності