Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Економіка

У Гройсмана серйозно урізали соцвиплати українцям на 2017 рік

Бюджетні витрати на фінансування соціальних програм у 2017 році будуть на 53 млрд грн. менше реальної потреби. Про це повідомив міністр соцполітики Андрій Рева.

За його словами, скорочення відбулося за ініціативою міністерства фінансів в процесі підготовки держбюджету-2017. А.Рева зазначив, що подібний розрив між необхідним і виділеним фінансуванням існував завжди.

Через це, за словами А.Рева, якісь програми будуть фінансуватися більше, якісь — менше. Але для того, щоб приймати рішення про повне або часткове їх фінансування, потрібно внести зміни до законів, що регулюють ці програми, підкреслив він.

«Ані Кабінет міністрів, ані міністерство соціальної політики самостійно цього зробити не можуть», — резюмував А.Рева.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як повідомлялося, міністерство фінансів відмовилося в 2017 році виділяти гроші на оплату комунальних послуг для шкіл і лікарень — відповідно, тепер вони будуть змушені це робити за рахунок пацієнтів і батьків учнів.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності