Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У ІВАНО-ФРАНКІВСЬКУ РОСІЙСЬКИЙ АКТОР ПАНКРАТОВ-ЧОРНИЙ ПЛЮНУВ УКРАЇНЦЯМ У ВІЧІ

2346278__largeВідомий радянський і російський актор, народний артист Росії Олександр Панкратов-Чорний цього понеділка ввечері прилетів до Івано-Франківська з Києва. В Україні актор знімається у новій стрічці про Другу світову війну.

Інтернет-виданню КУРС вдалося поспілкуватися з актором в аеропорту перед його від’їздом до Чернівців. Розмова зі слів журналіста видання вийшла недовгою.

Як розповів Панкратов-Чорний, в Україні він знімається у фільмі з робочою назвою «По законам военного времени» – про «великую отечественную войну». Зйомки відбуваються у Києві і Чернівцях. Власне, у Франківську він проїздом. У стрічці грає водія, старшину Червоної армії.

Участь у такому фільмі в час, коли Росія веде неоголошену війну проти України, Панкратова-Чорного не бентежить. «Да не надо меня войнами пугать! Война… Она не между артистами, артисты не воюют…»

Нагадаємо, цього року, 11 березня, Олександр Панкратов-Чорний підписав колективне звернення російської інтелігенції на підтримку дій президента Російської Федерації Володимира Путіна щодо Криму і України. У документі, який підписали понад 500 діячів культури РФ, йшлося про те, що «спільна історія і корені, культура і духовні витоки, фундаментальні цінності об’єднали нас (Україну і Росію – ред.) назавжди… Тому ми твердо заявляємо про підтримку позиції президента по Україні і Криму».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Останні події на Сході України – пряме військове вторгнення Росії – ніяк не змінили переконання актора. «Да бросьте вы все! Украина будет присоединяться к России – и я тоже подпишу! Потому что я люблю эти народы. У меня половина – предки по отцу – черниговские, а по матери – с Дона. Я люблю Крым, люблю Украину, да… А не будет присоединяться – ну, не буду спорить, это желание народа…» – сказав Панкратов-Чорний.

Про стосунки між Росією і Україною актор взагалі волів не говорити. «Я ничего не считаю… Да никак не я считаю… Я служу отечеству, а не властям… Каждый человек имеет право быть сыном отчества… Бред полный, журналюги… Да хватит уже, написали, бл… дь, Макаревича, обосрали… Вот заработать хочет парень…» – рознервувався Панкратов-Чорний.

Актора заледве заспокоїла помічниця. Народний артист Росії викурив цигарку, сів у мікроавтобус і вирушив у Чернівці. Заробляти в черговому фільмі про війну.

Джерело: Курс

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності