Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Соціальні новини

У Івано-Франківську забудівники поклали оком на ще одне озеро

У Івано-Франківську  в мікрорайоні “Каскад” на місці існуючого озера хочуть збудувати школу.

Таке днями розглянув питання виконавчий комітет міської ради. На засідання прийшли обурені мешканці прилеглих будинків, які проти такого будівництва та нищення зарибненого озера з качками, яке слугує рекреаційною зоною не тільки рибалкам, але й дітям з батьками. Також люди нагадують, що міська влада вже була виділили в їхньому мікрорайоні одну ділянку під садочок та школу, але на тому місці чомусь збудували жилі будинки комплексу “Левада”. Тож громада побоюється, що в когось із міських чиновників такі ж плани і стосовно їхнього озера, а садок зі школою – це прикриття для одержання дозволу.

Тож, не зважаючи на супротив громади, питання таки винесли на розгляд сесії міської ради.

А сьогодні громада прийшла на земельну комісію з вимогою зняти з розгляду питання щодо розробки детального плану території їхнього озера.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності