Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У Кабардіно-Балкарії теж почалося?

Збройна інтервенція Кремля в Україну послабила позиції режиму на Північному Кавказі. Зона нестабільності розростається.

Не встигли вщухнути новина про поновлення бойових дій чеченського спротиву у Грозному, як з’явилися тривожні повідомлення з Нальчику.

Провідні російські видання повідомили, що у столиці Кабардііно-Балкарської республіки триває контртерористична операція (КТО). Частина міста блокована. Відомості надійшли з Оперативного штабу федеральних силових сил в Кабардііно-Балкарській республіці. Причини введення КТО невідомі.

Нагадаємо, світ шокований тим, що Разман Кадиров задіяв масові репресії проти мирного населення. Покарання родичів чеченських повстанців, це методи, котрі останній раз у Європі застосовували німецькі нацисти та сталінські НКВДісти. Мабуть Кремль та його ставленик у Чічні інших засобів втримати ситуацію не вбачають.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності