Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Каліфорнії живе найбільше найбагатших громадян — 13445

Каліфорнія визнана американським штатом з найбільшим числом найбагатших громадян (зі статком понад $30 млн), пише MarketWatch з посиланням на дані консалтингової фірми Wealth-X.

В “Золотому штаті” проживають 13 445 таких громадян – більше, ніж у Великобританії (11 510 осіб). Це число збільшилося на 6% порівняно з 2013 р. Максимальне число найбагатших американців у штаті зафіксовано в Сан-Франциско (5460) і Лос-Анджелесі (5135).

Самим густонаселеним багатіями містом США визнаний Нью-Йорк: 8655 жителів “Великого яблука” володіють статком понад $30 млн. Цей показник дозволив штату Нью-Йорк зайняти в рейтингу другу позицію після Каліфорнії.

Максимальні темпи зростання найбагатшого населення зафіксовані в Північній Дакоті – на 14% в рік. Втім, загальне число багатіїв в штаті склало всього 80 осіб, стан більшості з них було зроблено на видобутку сланцевої нафти. Менше мультимільйонерів проживає лише в Делавері (60) і на Алясці (50).

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Найбагатша людина в США, засновник Microsoft Білл Гейтс, живе в штаті Вашингтон.

Загальний статок всіх мільярдерів у світі збільшився за цей період на 12%, склавши $7,3 трлн.

В основному це заслуга США – рідного дому для найбільшого числа мільярдерів. Так, цього року там з’явилися 57 мільярдерів, свідчать дані звіту, підготовленого Wealth-X і UBS. Азія і Латинська Америка та Карибський басейн також стали великими постачальниками багатіїв, додавши до списку 52 і 42 новачків відповідно.

vkurse.ua

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності