Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У Кличка закон про «публічну інформацію» не діє

Добрий день, закритість: в розділі «Публічна інформація» на офіційному сайті КМДА знову закритий доступ до всіх документів, крім розпоряджень.

У відділі інформаційного забезпечення управління інформаційного забезпечення та доступу до публічної інформації держадміністрації підтвердили, що в розділі «Публічна інформація» на сайті КМДА скачати тепер можна лише розпорядження. А решта документи (офіційне листування органів влади, доповідні записки начальників департаментів та заступників голови КМДА, їх протокольні доручення тощо – KV) зможуть видати виключно за запитом.

«Ми і не зобов’язані все це давати скачувати, це просто список, це технічна служба вирішує, як це працює», – так співробітники вказаного відділу пояснили суть нововведення в телефонній розмові з редактором KV.

Нагадаємо, що 30-го травня КМДА вже закривала свою публічну інформацію, не витримавши й двох тижнів «прозорої» роботи. Згодом 23 червня доступ до документів у відповідному розділі був відкритий з деякими обмеженнями. І ось, вже після того, як головою КМДА став мер Києва Віталій Кличко, публічність КМДА знову знизилася до рівня поваленої «злочинної влади».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Невже Кличко забув про вогнегасник? А люди можуть йому як і іншим його і пригадати…

За матеріалами: Кievvlast

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності