Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У Києві відбувся перший нетрадиційний шлюб

Днями в РАЦСі Деснянського району столиці відбулося одруження між транссексуалом, який був одягнений у весільну сукню, і лесбіянкою в костюмі жениха.

lesb2Як повідомляють «Вести» з посиланням на знайомих подружжя, які були присутніми на церемонії, заяву пара подала завчасно. «Ближче до дати, оскільки вони обидва нетрадиційної орієнтації, вирішили одягнутися кожен згідно своєї ролі в сім’ї. Крім того, хотілося подивитися на реакцію співробітників РАЦСу».

Як розповіла одна зі співробітниць Деснянського районного РАЦСу, де проходила реєстрація, подібних випадків у них ще не було. «Спочатку ми навіть не зрозуміли – вони виглядали, як звичайна пара. Потім уже, коли подивилися паспорти, то побачили, що чоловік – це наречена, а жінка – це наречений».

Молодята відмовилися коментувати свої стосунки. Як розповіли виданню, пов’язано це з тим, що вони побоюються, що «їм ще в цій країні жити».

Згідно з буквою закону шлюб цілком легітимний. Закони України вимагають, щоб люди, які укладають шлюб, були жінкою і чоловіком.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Стать людини для РАЦСу випливає тільки з того, що написано в паспорті, а не з того, як людина виглядає і у що одягнута. В нашій країні можна до невпізнанності змінити свою зовнішність з жіночої на чоловічу шляхом гормональної терапії і косметичних операцій, але поки в паспорті є відмітка «стать – жіноча», для держави ця людина залишається жінкою, навіть якщо це хлопець з бородою. Те ж саме стосується і зворотного перетворення з чоловіка в жінку», – коментує лідер Гей-форуму України Святослав Шеремет.

Зазначимо, в Україні заборонені одностатеві шлюби, всі інші види відносин не суперечать закону.

Ось і у нас в Україні настала справжня Європа…

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності