Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Києві встановлять «хитрі» теплолічильники — при підвищенні температури повітря вони будуть перекривати подачу тепла у будинки

Лічильники теплової енергії будуть встановлені у всіх житлових будинках столиці, стверджує директор департаменту житлово-комунальної інфраструктури Київської міської державної адміністрації (КМДА) Дмитро Новицький.

“Що стосується обсягу споживання теплової енергії, в цьому році і в наступному, ми плануємо встановити лічильники у всіх житлових будинках міста Києва”, – сказав Новицький на прес-конференції в четвер в Києві.

Він також повідомив, що цього року в житлових будинках планується встановити спеціальні пристрої київського виробника, які регулюють температуру і кількість теплової енергії на будинок в цілому.

За його словами, при підвищенні температури повітря дані пристрої будуть перекривати подачу тепла в будинки.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

“Таким чином, будуть динамічно вирівнюватися теплоносії на території міста Києва, – сказав чиновник.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності