Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У Лос-Анджелесі оголошені лауреати премії «Золотий глобус»

У Лос-Анджелесі були оголошені імена володарів премії «Золотий глобус», яка присуджується Асоціацією іноземної преси. Церемонія відбулася в неділю, 11 січня (12 січня за Києвом).

Фільм «Отроцтво» Річарда Лінклейтера отримав головну нагороду як кращий драматичний фільм. У номінації «Краща комедія або мюзикл» переможцем виявився «Готель “Гранд Будапешт”» Уеса Андерсона.

Кращою актрисою в драматичному фільмі стала Джуліанна Мур за роль хворої Альцгеймером Еліс Хоуланд у фільмі «Все ще Еліс». А кращим актором в драматичному фільмі був визнаний Едді Редмейн, який зіграв вченого Стівена Хокінга у фільмі «Теорія всього», пише Дождь.

Серед серіалів номінацію «Кращий комедійний серіал» взяло «Очевидне». Кращим драматичним серіалом виявилася драма «Коханці». А міні-серіалом 2014 року став «Фарго».

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Переможець в номінації «Краща музика до фільму» – Йохан Йоханнссон за роботу над саундтреком до «Теорії всього». А номінацію «Краща пісня» взяли Джон Ледженд і Common за композицію Glory до фільму «Сельма».

Кращим фільмом іноземною мовою був визнаний російський «Левіафан» Андрія Звягінцева.

Премію Сесіля Де Мілля за внесок у кінематограф вручили акторові Джорджу Клуні.

Повний список переможців опублікований на сайті премії.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Золотий глобус» – американська премія, що присуджується Голлівудською асоціацією іноземної преси з 1944 року за кінофільми і телевізійні серіали. Премія вручається щороку в січні за результатами голосування 90 міжнародних журналістів, які живуть в Голлівуді.

Премію «Золотий глобус» часто називають генеральною репетицією перед кінопремію «Оскар». 72-ий за рахунком церемонію вже третій раз поспіль провели актриси Емі Полер і Тіна Фей.

 

УНІАН 

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності