Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У ЛЬВОВІ НОГОЮ В «ГРОШІ» ВЖЕ НЕ СТАТИ

Жартують, що наче ставши черевиком у лайно людині має повезти фінансово.

Відтепер усе буде навпаки, за «купку» зроблену вашим домашнім улюбленцем в громадському місці доведеться заплатити чималу суму штрафу.

Так у Львові за не прибирання за своїми домашніми улюбленцями штрафуватимуть їх власників, щоб зафіксувати порушення можна робити фото чи відео та викликати поліцію.

Про це йдеться у відповіді Львівської міської ради на петицію щодо прибирання господарів за своїми улюбленцями.
Так сесією Львівської міської ради прийнято ухвалу, якою затверджено Правила утримання і поводження з тваринами у місті Львові, п.5.7 яких передбачено, що особа, яка утримує домашніх тварин, зобов’язана прибирати за нею екскременти на будь-якій території, включаючи територію під’їздів, сходових кліток, ліфтів, а також доріжок, тротуарів, газонів.
На громадянина за порушення у сфері благоустрою, в тому числі не прибирання господарів за своїми улюбленцями, може бути накладений штраф від 340 до 1360 грн.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Протоколи про адміністративне правопорушення за правопорушення, передбачене ст. 152 Кодексу України про адміністративні правопорушення, складають інспектори КП «Адміністративно-технічне управління» та працівники Управління патрульної поліції у міста Львові.

Водночас доцільним вбачається залучати ЛКП «Муніципальна дружина» для фото-відео фіксування фактів порушення благоустрою та виклику працівників Управління патрульної поліції у місті Львові для складання протоколу та застосування стягнень.

Підготував Ярослав Гібура

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності