Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Події

У ЛЬВОВІ ЗДОРОЖЧАЄ НІЧНИЙ ПРОЇЗД

Після здійснених підрахунків службою управління транспорту та зв’язку ЛМР, було запропоновано підвищення цін на проїзд в нічний час до 8 грн, повідомляє ІА «УЛьвові».

Питання було піднято через тенденцію до зменшення пасажирообігу в останні місяці. Відповідно були надані наступні дані: липень –13 тис. пасажирів, серпень – ​11 тис., вересень (три тижні) – ​5 283 пасажирів.

Так як спостерігалось настільки помітне скорочення, нічні перевезення перестали приносити прибуток перевізникам. За підрахунками того ж управління транспорту та зв’язку ЛМР, вартість повинна була б становити – ​26 грн., але об’єктивно така ціна б викликала хвилю невдоволення серед городян, тому зупинились на ціні у 8 грн.

Наразі питання про зміни вартості проїзду в нічний час перебуває на розгляді у Виконавчого комітету Львівської міської ради.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Як заявляють представники перевізних служб вони будуть їздити за існуючими тарифами до кінця року, хоч ця діяльність і приносить їм збиток.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності