Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У Польщі скасували податок на прибуток для молоді та приваблення українців

З серпня 2019 роки від сплати прибуткового податку звільняються люди молодше 26 років.

Відповідне положення за три місяці до виборів ухвалив уряд Польщі.
У Польщі сподіваються, що податкова пільга приверне молодь з України.0.15_up_study

За три місяці до парламентських виборів в Польщі скасували прибутковий податок для молоді. Відповідно до декларації, прийнятої урядом країни і міністерством фінансів, від його сплати з серпня звільняються люди молодше 26 років, повідомляє агентство dpa.

Польська правляча національно-консервативна партія “Закон і справедливість” (ЗіС) сподівається, що нове положення збільшить рівень зайнятості серед молоді і запобіжить нелегальну працю. Крім віку, умовою для звільнення від податків є річний заробіток у розмірі, що не перевищує 20 тис. Євро в еквіваленті. Законоположення не поширюється на засновників компаній.

За даними польського уряду, дію податкової пільги відчують на собі близько двох мільйонів чоловік. Економічні експерти сподіваються, що вона також приверне на польський ринок молодь з України, що допоможе вирішити питання з нестачею в Польщі кваліфікованих працівників.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

За даними польського Центрального статистичного управління, у 2018 році максимальна кількість дозволів на роботу іноземним громадянам було видано саме громадянам України (73 відсотки). Раніше повідомлялося, що українці найактивніше купують нерухомість в Польщі.

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності