Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У позафракційних нардепів у ВР в пріоритеті буде Івано-Франківськ, – свободівка Савчук

“Друзі Івано-Франківська” – нове міжфракційне об’єднання у Верховній Раді України 9-го скликання. Керівником стала депутатка від Івано-Франківська Оксана Савчук.

 Про це однопартієць і екс-секретар міського голови Івано-Франківська Оксана Савчук повідомила у соцмережі Facebook.

Вона також зазначила, що до об’єднання увійшло ще 14 депутатів, обраних в одномандатних виборчих округах і за партійними списками.

Ставимо перед собою завдання лобіювати інтереси Франківська на всіх можливих рівнях”, – пише депутатка, яка є єдиним представником ВО “Свобода” у ВР, не пояснюючи з якого це дива депутати-мажоритарники, які були обрані в інших округах та зовсім інших областях, повинні лобіювати інтереси міста, яке за соціологією визнано одним із найкомфортніших для життя в Україні, і уже багато років поспіль займає лідируєче місце в державі із житлового будівництва?

Про створення міжфракційного об’єднання віцеспікер парламенту оголосив 18 вересня 2019 року під час чергового засідання.Безымянныйkpjishiohwio0hgf

“Відповідно до статті 60 (зі значком “прим.”) регламенту Верховної Ради України, повідомляю про створення у ВРУ ІХ скликання міжфракційного депутатського об’єднання “Друзі Івано-Франківська”. Головою цього об’єднання обрано народного депутата України Савчук Оксану Василівну”.It-s-not-faithin-technology.It-s-faithin-people-1slide_2

Loading

Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності