Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Невідома Історія

У Президента опублікували стенограму його зустрічі з керівництвом ВР та фракцій

На офіційному сайті президента України виклали стенограму закритої зустрічі глави держави Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради та парламентських фракцій.1546077382_zelenskii

У зв’язку з численними запитами публікуємо повну стенограму зустрічі Володимира Зеленського з керівництвом Верховної Ради та лідерами парламентських фракцій і груп, яка відбулась 21 травня 2019 року“, – ідеться на сайті.

Стенограма становить 75 сторінок. Усю стенограму читайте тут.

Нагадаємо, Зеленський разом із лідерами фракцій Верховної Ради домовився про розпуск парламенту на цій зустрічі ішлося про розпуск Верховної Ради, який під час своєї інавгураційної промови анонсував Зеленський. Згодом президент підписав відповідний указ – позачергові парламентські вибори призначені на 21 липня цього року.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності