Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Полеміка

У Раді побилися між собою “слуги”, – сherchez la femme Верещук

Під час сьогоднішнього засідання Верховної Ради у сесійній залі депутат від «Слуги народу» Максим Бужанський через жінку напав на колегу по фракції Гео Лероса.

За інформацією журналістів, інцидент трапився через їхню колегу Ірину Верещук.

«Отримав, як ми вважаємо в більшості, заслужено. Тому що під час засідання Лерос почав крити матом Ірину Верещук. Бужанський заступився. В підсумку їх розтягували депутати «ЄС» і «Голосу», – повідомило виданню джерело в Раді.

Спікер парламенту Дмитро Разумков вимагав припинити бійку та вернутися на свої місця.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

«Шановні колеги, заспокойтеся. Припиніть у залі бійку. Заспокойтеся… Як у дитячому садку, дорослі ж люди. Сядьте на свої місця, повертаємося до роботи», – закликав Разумков.

Після нардепка Верещук підтвердила, що конфлікт трапився через неї.

«Це справді має місце в нас у чаті … Пан Гео має своєрідне почуття гумору, коли він може до колег по фракції говорити матом», – зазначила вона.

Також у бійці народних обранців були помічені депутат від «Європейської солідарності» Руслан Князевич, позафракційний Андрій Іванчук і член фракції «Слуга народу» Артем Дмитрук.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Подробиці інциденту в Facebook повідомила депутат від «Європейської солідарності» Ірина Геращенко.

«Як тільки Максим Бужанський напав на свого колегу по фракції Гео Лерос. Він забіг в сектор «Европейськоі Солідарності», затягнув його за колони, і нашим депутатам довелося зупиняти бійку і вигнати хулігана з нашого сектора», – написала вона.

За її словами, Разумков не надав виступ на вимогу фракції ЄС.

«Ми хотіли звернутися до регламентного комітету з вимогою негайно розглянути цей випадок на своєму засіданні і усунути Бужанського від сесійних засідань», – додала нардепка.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Нардеп Олексій Гончаренко додав, що один «слуга» почав битися з іншим «слугою»: «Бужанський і Лерос – це були учасники. Я не знаю деталей. Нам довелося їм трохи допомогти заспокоїтися».

При цьому сам Бужанський заперечує, що між ним та Леросом був конфлікт. При цьому останній підтвердив факт бійки.

«Так, побилися з Бужанським, розійшлися в поглядах. Через що стався інцидент, не вважаю за потрібне коментувати, тому що ми в одній фракції», – написав Лерос у Facebook.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності