Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Політика

У Раду внесено законопроект про подвійне громадянство в Україні

У Верховній раді України зареєстрували законопроект №6139, в разі прийняття якого громадяни України отримають можливість мати громадянство інших країн без втрати українського.

Відповідну ініціативу розробив позафракційний депутат Ради Андрій Артеменко, який вже коментував свою ініціативу в рамках прес-конференції.Артеменко пояснив, що у Верховній раді України є мінімум 100 народних депутатів, у яких в наявності громадянство не тільки України. На думку Артеменко, Україні слід приєднатися до тих цивілізованих країн, які дозволяють громадянам мати подвійне громадянство.

«У людей має бути можливість мати один, два, три, та хоч десять паспортів, залежно від юридичних умов, які у них є», — коментував свою ініціативу Артеменко.У ЗМІ з‘являлася інформація про те, що і у самого Артеменко нібито є громадянство не тільки України. Зокрема, в пресі з’являлася інформація про громадянство Артеменко в Канаді. Депутат, однак, запевнив у тому, що громадянства Росії у нього немає.

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності