Приєднуйся до нас

Що шукати?

За ЛаштункамиЗа Лаштунками

Трафунки: надзвичайні новини та кримінал

У Росії конфіскували корабель із символічною назвою “Севастополь”, – санкції в дії

Слідом за суховантажем “Кузьма Мінін”, який було конфісковано за борги й продано у Великобританії, російські судновласники втратили ще одне судно – пароплав “Севастополь”.

Як повідомили в російському посольстві, 17 грудня сінгапурський суд ухвалив рішення конфіскувати пароплав, що належить судновласницькій компанії “Гудзон”.481808_600

У 2018 році “Севастополь” потрапив під санкції США за порушення заборони на постачання нафтопродуктів Північній Кореї.

Однак рішення про конфіскацію ґрунтується на позові суднового агента, який звернувся до суду через борги, оцінивши їх в 1,3 млн сінгапурських доларів (близько мільйона доларів США).

У “Гудзоні” визнали борг, пояснивши це вимушеним простоєм у порту, спричиненим відмовою одержувача вантажу приймати його від судна, на яке наклали санкції.

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.

Представник “Гудзона” повідомив про намір оскаржити судове рішення і оцінив ринкову вартість “Севастополя” приблизно в 4 млн доларів.

В аналогічній ситуації і російське судно “Партизан”, яке застрягло в південнокорейському порту Поханг. Через введені проти нього санкції бункерувальні компаній відмовляються заправляти його паливом, тому моряки не могли розігріти собі їжу, а каюти не опалювалися.

 

Loading

Реклама. Прокрутіть вниз, щоб читати далі.
Реклама

©2013-2020 "За Лаштунками". Всі права застережено. Використання матеріалів сайту лише за умови посилання на видання "За Лаштунками" не нижче другого абзацу. Для інтернет-видань обов’язкове пряме, відкрите для пошукових систем гіперпосилання у першому абзаці на конкретний матеріал.

Політика Конфіденційності